Quant temps vam viatjar?

Vam aterrar a Buenos Aires el 15 de novembre de 2008, hem tornat a Catalunya entre el 7 i el 20 de maig de 2009. 6 mesos.

Quin va ser el nostre recorregut?

Para ver por donde hemos pasado exactamente clickar en MAP y luego en ampliar (+). more...

LES FOTOS DEL VIATGE

Les podeu trobar a:

www.picasaweb.com/patrukinha

dimarts, 31 de març del 2009

Dues perles brasileres: Jericoacoara i Lençois Maranhenses







Després de la llarga estada a Recife, el viatge va recomençar de nou. La Patri i jo vam seguir la nostra ruta cap al nord, mentre que la Isa i en Xevi ho van fer cap al sud.

L'energi gastada als carnavals, necessitava un contrapunt urgent de tranquil·litat i gaudi que no sabíem on podríem trobar. Però, ja us puc assegurar que era una urgència per determinar una inflexió posotiva en el viatge.

I feliçment va arribar en forma de llocs paradisíacs. Primer de tot amb el poble de Jericoacoara, amb un accés complicat i les seves immenses dunes que abracen el mar, i malgrat ser un destí força turístic vam poder relaxar-nos i retrobar un amic del viatge, en Guillermo de Barcelona.
I després, l'altre lloc que ens va ajudar a retrobar-nos amb nosaltres mateixos va ser el Parc Nacional de Lençois Maranhenses, un espectacle en forma de dunes i llacs petits que s'escampen enmig de la immensitat blanca!

Per nosaltres, va significar el comiat més agradable del Brasil.



4 comentaris:

la convidada d'honor ha dit...

Mmm...a veure parelleta...Cal que sembleu dos modelets de Calvin Klein posant a les meravelloses platges de Brasil?????????????? Rabiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Juer, esteu morenets i amb una cara d felicitat que no podeu més, eh...Ja ho dèiem, en viatges així, o trenques amb la parella o te n'enamores 40 vegades més!
Quins paratges, no? Ostres...Ja tinc ganes que arribeu i expliqueu mil i una anegdotes del viatge! Serem tot orelles, us ho asseguro!
Un petó molt i molt fort!

Josep M. Ferrer ha dit...

Tothom que hi ha estat m'ha dit que és un indret fantàstic. Del millor de Brasil. M'ho apunto per anar-hi algun cop. Felicitats pel vostre viatge!!!

Anònim ha dit...

Ostres ja té raó la Laia que a part d'estar "bonissims" a la foto, feu venir una enveja....... d'aquella que no podriem dir exactament.. enveja sana... ara mateix, no ens enganyem, NO ES SANA!!! JEJEJEJEJEJE vOSALTRES QUE PODEU...... GAUDIU I NADEU AMB ELS PEIXETS o Taurons...per mi! jejejeje

CRIS ha dit...

Per cert... l'anonim anterior era jo... la Cris!