Quant temps vam viatjar?

Vam aterrar a Buenos Aires el 15 de novembre de 2008, hem tornat a Catalunya entre el 7 i el 20 de maig de 2009. 6 mesos.

Quin va ser el nostre recorregut?

Para ver por donde hemos pasado exactamente clickar en MAP y luego en ampliar (+). more...

LES FOTOS DEL VIATGE

Les podeu trobar a:

www.picasaweb.com/patrukinha

dijous, 2 d’abril del 2009

70 hores de bus





La nostra última parada a Brasil va ser la ciutat de Sao Luis. Una vella urbs, que combina els edificis colonials, els turons, centenars de botigues, de gent cridant pel carrer, de vida nocturna...
No vam poder seguir pujant més cap al nord per un motiu burocratic. La policia federal brasilera quan vam entrar al país ens va marcar al passaport 40 dies d'estada, i no 90 com seria normal. Bé, el cas és que vam anar a parlar amb la policia per veure quines opcions teníem per renovar el visat d'estada al país, i la resposta va ser que havíem de pagar sí o sí.

Amb una mica de rabia a sobre vam decidir dibuixar una línia perfecta sobre Brasil en diagonal que ens portés fins a Bolivia, on ens podríem retrobar amb la Isa. Així que vam anar a l'estació de busos de Sao Luis i vam encaixar el trencaclosques de combinar diferents busos amb el mínim cost i les mínimes hores: 70.
El viatge ens va sorprendre a nosaltres mateixos. El paisatge de l'interior del país és increible, amb uan gran quantitat de terres de cultiu i d'explotació ramadera. I el que més ens va frepar va ser unes postes sol que des del bus ens feien venir ganes d'aviar el conductor que par{es un momentet i ens deixés saborejar els darrers estímuls brasilers.
La darrera de les fotografies és del Pantanal, una de les reserves de fauna i flora més importants del món!

Més fotos aquí: http://picasaweb.google.com/Patrukinha/70HoresDeBus#

5 comentaris:

Josep M. Ferrer ha dit...

70 hores de bus!!!! Per quedar-se amb la forma d'un 4 per sempre més!!! Quina mala jugada això de no poder passar dels 40 dies a Brasil. Però bé, aquests dies els podem utilitzar per visitar altres llocs. He estat a Bolívia i té uns paisatges al·lucinants. Ja veureu!!!!!

Anònim ha dit...

GUAUUUUUUUUUUUUUUU 70 HORES... JO EL MÀXIM QUE VAIG FER EN BUS, VAN SER 24H SEGUIDES I LA VERITAT ÉS JA VAIG ESTAR A PUNT DE LLENÇAR-ME PER LA FINESTRA DEL BUS..... AIXÒ NO SÉ PAS SI HO HAURIA AGUNTAT... ARA QUE UN COP A DALT... JA NO HI HA ESCAPATORIA! JEJEJEJEJEJE sORT I SEGUIU AIXÍ DE MOTIVATS!!!
UN PETONÀS DE LA cRIS

JMS ha dit...

EEEiii!!Macus!!!Doncs si, ja som a casa, i en contra de la nostra voluntat!!jeje!!Ja ens agradaria estar amb vosaltres, Bolivia va ser el millor paisatge que vam veure al nostre viatge!!Gaudiu-ne!!
Esperem el vostre correu quan torneu a la pàtria aimada!!!
Sort i ànims!!
Salut
Berta i Jordi

JMS ha dit...

Per cert, ja us heu tornat a pintar la ratlla del cul després d'aquest viatge en bus??jejejejeje.
Salut

xevi ha dit...

ei dani i patri!! doncs deu ni do 70 horetes..debieu passar per matogrosso,no?? que m'han dit que és preciós..

bé, de totes maneres la foto aquesta que sembla un quadre m'encanta!! records a tots!!