Quant temps vam viatjar?

Vam aterrar a Buenos Aires el 15 de novembre de 2008, hem tornat a Catalunya entre el 7 i el 20 de maig de 2009. 6 mesos.

Quin va ser el nostre recorregut?

Para ver por donde hemos pasado exactamente clickar en MAP y luego en ampliar (+). more...

LES FOTOS DEL VIATGE

Les podeu trobar a:

www.picasaweb.com/patrukinha

diumenge, 15 de març del 2009

Pre-carnaval a Salvador de Bahia




De Salvador de Bahia, la veritat per endavant, només coneixem el barri antic, anomenat Pelourinho. Sens cap mena de dubte, és el sector de la ciutat que conserva un esperit més autèntic. Salvador de Bahia manté una forta influéncia dels descendents d'esclaus africans que durant l'època colonial van portar els portuguesos. Un fet que es demostra a cada pas que es fa pel Pelourinho.
La nostra estada a Bahia va estar impregnada per màgia especial, que no vam tenir a Rio de Janeiro. A més, la coincidència va voler que topéssim amb el pre-carnaval, dies en què les comparse assagen pels carrers i s'ultimen tots els detalls dels dies més importants pels brasilers.
Bahia, encara que sembli humor negre, està plena de color!!

3 comentaris:

Josep M. Ferrer ha dit...

Hi estareu pel Carnaval de Bahía? Deu ser apoteòsic. Coneixeuunamica sobre els rituals afrobrasilers del Candomblé? És interessantíssim.Bona experiència.

Molta sort amb elviatge!!!

Josep

Anònim ha dit...

UUUuuuuhhh neeeeeenns! Humor negre?? pa'negres els de la foto..i quins negres!! jeje amb raó diu la meva germana que seré un perill per allà..jaja ;p Poseu més cosetes de Brasil, que m'heu d'informar!

Cuideu-vos i a disfrutar!
behijos
kmi

nOsaltrEs ha dit...

Hola a tots els nostres comentaristes!!!
Primer de tot, moltes gràcies per escriure'ns, això ens anima a segur amb el bloc!!!
Josep M. Ferrer, caram! això que ens segueixi un antropòleg és tot un honor. Pel que fa el candomblé, tenim la informació que es pot trobar als llibre, realment a Bahia, no vam poder veure de prop els rituals afrobrasilers, tot i que evidentment, le sinfluències hi són.
Camino, filleta meva, no vinguis a Brasil perquè no tornaràs a casa dels pares.