Quant temps vam viatjar?

Vam aterrar a Buenos Aires el 15 de novembre de 2008, hem tornat a Catalunya entre el 7 i el 20 de maig de 2009. 6 mesos.

Quin va ser el nostre recorregut?

Para ver por donde hemos pasado exactamente clickar en MAP y luego en ampliar (+). more...

LES FOTOS DEL VIATGE

Les podeu trobar a:

www.picasaweb.com/patrukinha

divendres, 26 de desembre del 2008

Nadal des de la Patagònia

Portem molt de temps sense escriure. Sense transmetre el que ens està passant. Però posem-hi fil a l'agulla.
Aquests dies han estat molt intensos per a tots quatre. Hem viatjat des de Neuquén on hi hem deixat un gran amic fins a El Bolsón, al sud de la zona dels 7 llacs. Anem a pams. A Neuquén, al cor d'Argentina hi vam trobar un grandíssim amic. Es tracta de l'Agustín. Un noi que ens va acollir a casa seva a partir de l'experiència de couchsurfing. Només arribar ens va tractar magníficament i amb ell vam compartir durant 48 hores desenes de sensacions més que agradables. Des d'aquí una abraçada ben forta. Segur que ens tornarem a veure abans d'abandonar Argentina.


I amb la recança de deixar enrere una amistat molt agradable vam penetrar cap a una de les regions més boniques d'aquest continent: la zona dels 7 llacs.


Un territori que comença a partir de Junín de los Andes i de San Martín de los Andes. Per poder recórrer tot aquest vast territori vam llogar un cotxe que ens va portar pels nombrosos llacs que envolten la Cordillera Patagónica argentina.

El Huachulafquen dins el Parc Nacional Lanin va donar el tret de sortida a tres dies pels d'estímuls. Dies i nits. Nits que vam passat acampats sota les estrelles i en platgetes al costat dels llacs, fent un foc a la sorra...


El recorregut ens ha portat per poblacions com Villa La Angostura i San Carlos de Bariloche, on havíem de tornar el cotxe.


I aquí ve la segona part de les dues darreres setmanes. L'episodi que hem viscut a El Bolsón, un poble situat a unes 2 hores de Bariloche i que ens ha atrapat durant una setmana. I hem viscut de tot: pluja intensa, passejades per muntanyes i rius increïbles, vida nocturna, amistats i un sopar de Nadal a les antípodes dels nostres llocs d'origen. I així hem anat tirant les dues darreres setmanes.

Recordant. això sí, a tots els que des de lluny ens seguiu.

Dani

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola guapos!! com va...ostres, ja fa un mes i mig que vau marxar...tela! us trobo molt a faltar, avui mirava fotos de coses que he anat fent aquest any i apareixieu a moltes...que acabeu de passar uns dies de nadal llunyà mooolt feliços i tingueu una bona entrada al 2009! petonet i una abraçada des de taradell
fins aviat