Quant temps vam viatjar?

Vam aterrar a Buenos Aires el 15 de novembre de 2008, hem tornat a Catalunya entre el 7 i el 20 de maig de 2009. 6 mesos.

Quin va ser el nostre recorregut?

Para ver por donde hemos pasado exactamente clickar en MAP y luego en ampliar (+). more...

LES FOTOS DEL VIATGE

Les podeu trobar a:

www.picasaweb.com/patrukinha

diumenge, 14 de desembre del 2008

Coses curioses

Aquí arriba un post per a tots/es aquelles que a vegades pensen: "quina murga això d'anar llegint que fan a l'altra punta del món.... comença a ser avorrit". Aquí teniu la solució.


Cotxes: Pels amants del món de l'automoció Argentina és un viatge gairebé obligat per la seva particular fauna de cotxes. Se l'es han enginyat per gastar menys en combustible i senyores i senyors: molts d'ells han instal·lat un sistema de gas al "maletero" si el conductor pot triar entre anar amb benzina o bé, anar amb gas. Les benziners tenen tants surtidors de benzina com de gas! Els dipòsits de gas tenen una autonomia de 100 kilòmetres i el cost és molt més barat que la benzina. Al voltant de 2 o 3 euros cada recarregada.
Alfajor: Per a tots aquells que els dolços siguin la seva devoció que sapiguen que a Argentina un dels més preuats és l'alfajor. Una pasta que està formada habitualment per dues capes de galeta i al mig el famós "dulce de leche". Per sobre està recobert o bé per sucre glaçat o per xocolata. Boníssim.



Farina enriquida: una altra curiositat alimentària. Tot els productes que porten farina estan afectats per una llei que regula que la farina ha d'estar enriquida. En concret, la farina porta ferro, macina, tiamina, àcid fòlic i riboflavina.


Maxikioscos: Per als fumadors Argentina és un país amic. Els paquets de cigarretes són molt barats. normalment el preu es mou entre els 2,60 pesos fins als 3,20. O sigui uns 75 cèntims d'euro. I amés, es venen per a tot arreu. No existeix la figura de l'estanc. Es venen en els maxikiosos que estan a cada cantonada. Més facilitats, impossible.

Dani

2 comentaris:

danieladas ha dit...

Muwapo los coches con gas!!! No hay mejor escuela que la de la necesidad.

Un beso amoroso del guerrero!

Rai ha dit...

Ke passa nanuuuuuuusss!!

Ja veig que aquí ens preocupem per tenir el millor cotxe possible i a can vatros es preocupen de que funcioni; no està malament tot i que no sé qui acaba tenint més problemes.

Suposo que tot correcte??
Només us volia desitjar un bon i calorós Nadal (nosaltres ens cardarem de fred com sempre)i que us cagui moltes coses el tió!!

Salut i força.

VISCA CATALUNYA

RAI