Quant temps vam viatjar?

Vam aterrar a Buenos Aires el 15 de novembre de 2008, hem tornat a Catalunya entre el 7 i el 20 de maig de 2009. 6 mesos.

Quin va ser el nostre recorregut?

Para ver por donde hemos pasado exactamente clickar en MAP y luego en ampliar (+). more...

LES FOTOS DEL VIATGE

Les podeu trobar a:

www.picasaweb.com/patrukinha

dilluns, 1 de desembre del 2008

Contrastos al nord-oest d'Argentina

Es fa difícil descriure tot allò que un veu per primera vegada. I ja en portem unes quantes de coses. Els ulls mai s'acaben de creure allò que veuen. I aquests darrers dies ens està passant molt sovint. Potser per això no tenim ni temps d'escriure el blog.
En paraules de la Cris estem vivint darrerament "orgasmes" emocionals amb els paisatges. Durant un parell de dies llargs vam llogar un cotxe.

La ruta sortia des de Salta, la capital d'una de les provincies més septentrionals del país i ens havia de dur fins a Tucuman, la capital de la província del sud.

Entre Salta i Cachi el primer ensurt positiu al cor. Milers d'hactàrees de paisatge pirinenc, verd, entre massissos superbs: el valle Encantado



i després el Parque Natural de Los Cardones, per on passa la carretera anomenada Recta de Tin Tin traçada pels inques.





La jornada la vam acabar a Cachi, una petita població emmig de la famosa ruta 40, on vam fer nit al camping municipal.

L'endemà ens amagava un altre dia ple de paisatges increibles. D'entre els quals es pot destacar la Quebrada de las Conchas, amb unes formacions rocoses adornades amb uns tocs de llum de capvespre gens menyspreables. Una de les parts amb més nomenada és aquesta: la garganta del Diablo.




La següent parada va ser Cafayate. Centre d'una regió famosa pels seus vins blancs des d'on vam fer el darrer tram amb el cotxe de lloguer un llarg trajecte fins a Tucuman. Potser va ser el dia més surrealista dels tres.

De bon matí i sota una calor espantonsa més de 35 ºC vam fer una mica d'història i vam visitar les ruïnes de Quilmes, espai on es conserven les parets mestres d'un poblat d'indígenes que van ser anorreats promer pels inques i després pels espanyols, malgrat la seva aferrissada defensa.


A la tarda vam viajar per poblacions com Tafí del Valle i Amaicha del Valle, encara amb el regust precolonial entre els seus carrers per acabar a Tucuman. El recorregut entre Tafí i Tucuman depara una de les millors sensacions. Es passa d'una vegetació alpina als més de 2.000 msnm fins a un bosc subtropical als 400 msnm. Senzillament, increïble. A casa nostra és impensable un canvi de vegetació tan brusc com aquest en qüestió de 10 minuts.

quin país de contrastos!!!!

3 comentaris:

Javitxu ha dit...

Que sorpresa de viaje, de blog y de too!!!, no tenía ni idea de vuestra iniciativa, qué chula!!!!, y yo que casi llamo a Patri hace 15 días porque estaba en un congreso en la autónoma...
Qué envidia, y yo en esta ciudad de mierda de la boira!!!
Ĺo único que sabía es que por enero Cris estaría por Ecuador según lo que me había dicho una amiga (Sabina) .
Desde les Terres de Ponent os envío un fuerte abrazo a los cuatro y os seguiré leyendo con mucho entusiasmo y envidia.
Besos:
Javitxu

JMS ha dit...

Eiii!!
Així que ja heu descobert le sterres del nord??que bé!!nosaltres estem a Bolivia, avui anem cap a la Paz!Vam estar al Salar d'Uyuni,és impressionant,no hi ha paraules per descriure aquells paisatges, no us el perdeu!!Nosaltres hem passat una gran aventura, però amb final feliç!!
Molta sort en el vostre viatge!!Seguirem els vostres passos!!
Jordi i Berta

CRIS ha dit...

jajaja Hola Javi! que bueno saber de ti! que te cuentas¿ me hizo un montón de ilusión tu comentario en el blog! te cuento que en vistas de como va andando el viaje, creo que finalmente estaré por Ecuador en Marzo... aiaiaiaiai .... que ganas de visitar de nuevo a los viejos amigos y compañeros ecuatorianos! Y tu que? te dejaras ver por tierras ecuatoriales?? nos encontraremos de nuevo por allá? un grande abrazo!! Por cierto..sabes que la Sabi también se va a cargar la mochila a la espalda y a andar caminos por Perú?!no sabes lo feliz que me hizo saber que al final se decidió i apostó por el sueño de viajar!
Un besote y hasta siempre!