Quant temps vam viatjar?

Vam aterrar a Buenos Aires el 15 de novembre de 2008, hem tornat a Catalunya entre el 7 i el 20 de maig de 2009. 6 mesos.

Quin va ser el nostre recorregut?

Para ver por donde hemos pasado exactamente clickar en MAP y luego en ampliar (+). more...

LES FOTOS DEL VIATGE

Les podeu trobar a:

www.picasaweb.com/patrukinha

diumenge, 16 de novembre del 2008

Monedes i taxistes

Comencem l'aventura! Despres de tretze llargues hores en avio arribem a Buenos Aires. La tarda vespre es fresca. Freda fins i tot. La jornada ha estat maratoniana. El vol ha sortit amb retard. I el trajecte s'ha fet costerut! Qui aguanta en un seient minuscul assegut tantes hores... malgrat l'intent de dinar i berenar que ens han ofert els tripulants d'Aerolineas Argentinas?
Despres de viure una jornada a milers de metres d'alsada en A-340, amics, amigues, familiars: aterrem al continent america!hem creuat l'Atlantic!Gairebe no ens ho creiem!
Passem el control d'aduana mes be del que ens pensavem: i un amic de la Cris ens espera. En Max. Agafem un bus (no recomanat per turistes) que ens porta cap al centre de la ciutat, passant pels barris marginals de l'extrarradi.
I ens arriba la primera sensacio estranya del viatge. Si no tenim monedes no som res. Argentina te contrastos espectaculars. Un pais que es va quedar aturat als anys setenta. I que sembla que no es desperta. Per viatjar en bus necessitem monedes. Pero no hi ha monedes enlloc. Els comersos no et donen canvi i si compres alguna cosa et tornen amb bitllets petits. Comensa el caos en un pais acostumat als petits caos.
Al final, despres que en Max negocii amb el conductor del "colectivo", podem pujar. Hem de recorrer 1hora i mitja per avingudes immenses... extenuats pel viatge en avio, el viatge en colectivo arribem a l'hostal. Ara si jha hi som. Buenos Aires ens dona la benvinguda i l'hi acceptem l'oferta.
Comensa una nit estranya.... on els taxistes hi tenen un paper destacat....

2 comentaris:

núria ha dit...

guapos!!!!!!!

que guai.. ja heu escrit les vostres primeres impresions, aixo del blog m'agrada... es un dietari original!!
ja veig que heu tingut la primera experiència amb el que al peru s'anomenava combi...jejeje!!! primer aprenentatge: el transport... res a veure...jejeje
nosaltres per aquí be.. pel piset anyorant-vos, tot i que encara no en som conscients... la crisi vindrà a finals de setman...segur!! la laia encara no s'ha instal·lat, no te llit, pq el vostre matalàs el fa servir la marieta...jeje, avui diu que ha dormit com una reina...

molts record i petonets pels quatre.. desguida que pugeu pengeu fotos...

Núria

MmmMarta... ha dit...

HOla hola hola!!!! ostres molt béeeeee!! m'alegro tant del que esteu vivint... Comença l'aventura!! ànims, empenta, energia positiva, sort, petons i abraçades!! (això és el que us envio per avui... )No deixeu d'escriure, que nosaltres no deixarem de llegir i comentar! Gracies per compartir-ho! Fins aviat antropòlegs!!!