Quant temps vam viatjar?

Vam aterrar a Buenos Aires el 15 de novembre de 2008, hem tornat a Catalunya entre el 7 i el 20 de maig de 2009. 6 mesos.

Quin va ser el nostre recorregut?

Para ver por donde hemos pasado exactamente clickar en MAP y luego en ampliar (+). more...

LES FOTOS DEL VIATGE

Les podeu trobar a:

www.picasaweb.com/patrukinha

dimarts, 18 de novembre del 2008

Buenos Aires, passio musical

Passen els dies a Buenos Aires. Els nostres cossos s'han acostumat al canvi d'horari. Ja dinem a una hora decent i els ritmes de son tambe ja s'han acostumat. Els nostres passos ja tenen olor a a la brisa de Mar de Plata.
Mes enlla del nostre cami particular per la impecable quadricula de la ciutat intentant descobrir espais magics, tambe hem tingut l'oportunitat de tastar la musica que emergeix d'aquestes latituds. Aquest dilluns vam anar a un concert de percussio d'un grup que s'anomena La Bomba del Tiempo, que actuen cada setmana al mateix dia i a la mateixa hora al centre cultural Konex (que podeu veure a la foto).
Ritmes tribals i nous estils es barregen en una curiosa fusio en un espai prou peculiar emmig de la ciutat.
I com no, hem escoltat de prop les notes vibrants i potents del tango. De les moltes orquestres de tango que serpentegen per aqui, hem vibrat amb Viceversa. Un quintet excellent!
Buenos Aires te essencia de musica. Des del port fins als carrers perduts de l'interior.
Buenos Aires te una passio musical molt profunda.

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Ueeeeeeee primer de tot felicitats per el blog, el tema promet!

I veig que amb el poc temps que porteu a terres sud-americanes, ja us heu ambientat amb la melancòlica i bohèmia Argentina...

Els primers contactes amb la gent i les costums noves són els millors, espero que cada cop que aneu descobrint i investigant una mica més el país, més us agradi i entusiasmi! Fins acabar sent “ relindo “ (com diuen per aquí baix)

N’estic segur que hi haurà un abans i un després de l’Argentina després de la vostra visita... jajaja

Sobretot no deixeu de escriure, que volem està assabentats, eh?!

Sort! que la aventura continua...

Jordi Arumi (Ros)

Rai ha dit...

Què passa nanuuuuusss?? Com aneu???
Sóc en Rai, escric perque veig que ningú de Ripoll s'ha dignat a escriure res, de llegir llegim molt però d'escriure res de res.

Per aquí tot bé, el Cabina ja és obert, ja ha tornat la normalitat, avui Barça-Madrid, ja veieu les mateixes distraccions de sempre, no com vosaltres que cada dia teniu coses noves.

Bé trempats, ja aniré entrant per desitjar-vos bon any almenys, jeje!!

Records, salut i força.
VISCA CATALUNYA