Quant temps vam viatjar?

Vam aterrar a Buenos Aires el 15 de novembre de 2008, hem tornat a Catalunya entre el 7 i el 20 de maig de 2009. 6 mesos.

Quin va ser el nostre recorregut?

Para ver por donde hemos pasado exactamente clickar en MAP y luego en ampliar (+). more...

LES FOTOS DEL VIATGE

Les podeu trobar a:

www.picasaweb.com/patrukinha

dilluns, 26 de gener del 2009

Tot serà diferent

Les coses es poden tórcer en qualsevol moment. El viatge dels quatre per Amèrica del Sud ja no serà igual. La Cris per motius familiars ha hagut de tornar cap a Celrà. Tot plegat ha passat massa ràpid i els que encara estem a l'altre cantó de l'Atlàntic la trobem a faltar.
D'altra banda, la Isa se'n va a Belem, al nord de Brasil, en un parell de dies encadenant dos vols. I ho farà amb un esquinç de turmell!
En fi, els viatges són inesperats, l'essència però de l'anysensehivern segueix dempeus, amb els integrants del grup aquí o allà.

Dani

1 comentari:

Lurita ha dit...

só que saibades que de cando en cando reviso o voso itinerario. francamente estamos disgustadas porque "NON NOS VEMOS EN SITIO NINGÚN!!!!". ¿costa tanto poñer a nosa foto diante do Perito Moreno, por exemplo????????.
Veña, dádelle, inda que só sexa unha vez.
Por certo, que di Laura que si nos aceptades podemos sair de "suplentes" para integrar o equipo en tanto as compañeiras poden volver.

Mil trescentos cuarenta e dous bicos.
Laura e Carmen.