Quant temps vam viatjar?

Vam aterrar a Buenos Aires el 15 de novembre de 2008, hem tornat a Catalunya entre el 7 i el 20 de maig de 2009. 6 mesos.

Quin va ser el nostre recorregut?

Para ver por donde hemos pasado exactamente clickar en MAP y luego en ampliar (+). more...

LES FOTOS DEL VIATGE

Les podeu trobar a:

www.picasaweb.com/patrukinha

dilluns, 10 d’agost del 2009

Punt i final

Durant 6 meosos, hem gaudit d'un dels continents més bonics del món. La gent que hi habita és molt agradable i acollidora. Durant mig any hem fet milers i milers de quilòmetres. Amb transports de tot tipus: autocar, tren, cotxe, a peu, en taxi, en vaixell, en avió, fent dit, etc.
Les experiències han estat molt positives, hi ha hagut de tot evidentment, com en tot en aquesta vida, però (vulgudament) ens quedem amb les bones. Les negatives, són insignificants, i per sort la majoria de coses han anat rodades.
Acabem el viatge com quan es tanca una etapa de la vida. Un parèntesi descomunal. Un abisme que mai s'acabrà.
Ja fa 3 mesos que vam tornar a Catalunya i a Galícia. I tot just ara ens atrevim a posar damunt el bloc la frase d'hem acabat. De tan dur que és, posar el punt i final a un viatge d'aquest tipus. La nostra voluntat era acabar decentment el bloc, fent-hi reflexions acurades sobre l'experiència viscuda. Però temps al temps. Peruqè tan sols avui ens hem vist en cor de dir que ja havíem acabat el viatge.
La tornada ha estat dura, el canvi és brutal, la diferència és enorme. Tot els adjectius qualificatius s'acaben per descriure el traspàs d'un continent a l'altre.
A l'aterrar a Barcelona les sensacions d'alegria de les primeres setmanes, es dilueixen com el sucre en el cafè, i al cap d'un mes et sents desorientat, desubicat i trist. A la receca dels fils que et tornin a enganxar a la vida catalana.
És més. Quan arribes no recordes res del viatge. Per increïble que sembli. La teva ment esborra per complet els 6 últims mesos. Com per art de màgia. I ara, de mica en mica, el cervell va sucionant algunes imatges que ja apareixen.
Bé, tothom ja ho sap que hem tornat a Barcelona. Per tant, no hi ha cao notícia, però sí que a tots aquells que ens hem seguit a través del bloc us mareixieu un punt i final, que acaba amb un agraïment: mil gràcies a tots els que ens heu seguit pel bloc, quan sabíem des d'allà que algú en llegia, ens carregava les piles per seguir amb més força. Vosaltres també heu contribuït al nostre viatge. Punt i final.